Skip Ribbon Commands
Skip to main content
 
MENU
  • Πηχτή


    Ζύμη

    Κρέας χοιρινό με λίπος και κόκαλο (αν θέλουμε μπορούμε να βάλουμε κεφάλι και ποδαράκια από γουρούνι)
    Αλάτι, λεμόνι
    Ξύδι
    Βράζουμε σε νερό το κρέας πολύ καλά. Αφού βράσουν παίρνουμε το κρέας από το ζωμό, το αφήνουμε να κρυώσει και αφαιρούμε τα κόκαλα, κόβοντας σε κομματάκια το κρέας. Στη συνέχεια μοιράζουμε τα κομμάτια κρέατος σε μικρά μπολ. Σουρώνουμε το ζωμό, προσθέτουμε αλάτι, ξύδι και λεμόνι (πρέπει να είναι αρκετά αλμυρό και ξινό). Βάζουμε το ζωμό στη φωτιά να βράσει λίγο ακόμα. Μοιράζουμε το ζωμό στα μέρη που βάλαμε το κρέας, προσέχοντας να σκεπάσουμε όλα τα κομμάτια. Αφού κρυώσουν τα βάζουμε στο ψυγείο να πήξουν.

    Σημείωση: αν βάλουμε το κεφάλι και τα πόδια τα καθαρίζουμε από τις τρίχες τους αφού τα βάλουμε σε χλιαρό νερό.

Σημειωματάριο Ταξιδιού
 
Χρησιμοποιώντας το σύμβολο Add points of interest , μπορείτε να κρατήσετε στο σημειωματάριο σημεία ενδιαφέροντος και μέρη που θα θέλατε να επισκεφτείτε όταν έρθετε στο νησί μας. Τον κατάλογο των σημείων μπορείτε να τον έχετε στο κινητό σας μέσω της εφαρμογής που διαθέτουμε για εσάς.