Μετακίνηση

ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ
Πως θα μετακινηθείτε

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μετακινηθείτε στο νησί! Από δημόσια συγκοινωνία μέχρι ταξί και επιχειρήσεις ενοικιαζόμενων οχημάτων, που βρίσκονται διάσπαρτες σε όλο το νησί και προσφέρουν αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, ποδήλατα κ.α., προς ενοικίαση.

Μετακίνηση

Δημόσια συγκοινωνία

Υπεραστικά λεωφορεία: μετακίνηση στο νησί της Κω

Η κεντρική στάση του λεωφορείου βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Κω, στην οδό Κλεοπάτρας 7. Υπάρχουν καθημερινά προγραμματισμένα δρομολόγια από ή προς το αεροδρόμιο της Κω και οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα συχνά δρομολόγια για να μετακινηθούν στους διάφορους οικισμούς του νησιού, όπως το Τιγκάκι, το Μαρμάρι, η Κέφαλος, το Μαστιχάρι, η Καρδάμαινα, η Αντιμάχεια, το Μαστιχάρι, το Πύλι κ.λπ.

Βρείτε όλα τα διαθέσιμα δρομολόγια εδώ: https://www.ktel-kos.gr

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Κλεοπάτρας 7
Τηλέφωνο: 22420 20263

Αστικά λεωφορεία: μετακίνηση στην πόλη της Κω

Τα αστικά δημόσια λεωφορεία Κως θα σας μεταφέρουν σε όλη την πόλη, φτάνοντας στις περιοχές Ψαλίδι, Άγιος Φωκάς, Λάμπη, Αλικαρνασσός και Πλατάνι. Μπορείτε να αναζητήσετε τον πλησιέστερο σταθμό αστικών λεωφορείων ή να ενημερωθείτε για τα δρομολόγια και τις διαθέσιμες διαδρομές εδώ: https://mobility.kos.gr/

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Ακτή Κουντουριώτου 27
Τηλέφωνο: 22420 26276 / 2242 022044

Ιδιωτικές εταιρείες

Ταξί

Τα ταξί είναι διαθέσιμα στην πόλη της Κω, με αφετηρία την Ακτή Κουντουριώτου. Όλοι οι επισκέπτες και οι κάτοικοι του νησιού μπορούν να καλέσουν στους παρακάτω αριθμούς για να παραγγείλουν ταξί ή να επισκεφθούν την παρακάτω ιστοσελίδα για να κλείσουν τη διαδρομή τους: https://www.kostaxi.eu/

Τηλέφωνο: 22420 23333 - 4 / +30 22420 22777

https://www.kosradiotaxi.gr/
Email: kosradiotaxi@gmail.com

Γραφεία ενοικιάσεως

Υπάρχουν πολλά γραφεία ενοικίασης οχημάτων διάσπαρτα σε όλο το νησί για να ενοικιάσετε αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα, ποδήλατο, ή οποιοδήποτε μηχανοκίνητο επιθυμείτε.

Ιδιωτικές εταιρείες μεταφοράς

Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν και εταιρείες που προσφέρουν ιδιωτικές υπηρεσίες μεταφοράς στο νησί, όπως μεταφορές από το αεροδρόμιο ή ιδιωτικές περιηγήσεις και ξεναγήσεις στο νησί.

Κως η επίσημη ιστοσελίδα