Το καταπράσινο νησί της Κω παρουσιάζει μεσογειακό κλίμα με ήπιες θερμοκρασίες και πλούσιους σε μεταλλικά στοιχεία αιγαιοπελαγίτικους ανέμους, το οποίο είναι ιδανικό για την καλλιέργεια της αλόης βέρα. Η 100% βιολογικής καλλιέργειας αλόη βέρα από την Κω, συνδυάζεται με φυσικό χυμό πορτοκαλιού ή ροδιού, δημιουργώντας ένα αγνό συμπλήρωμα διατροφής, ιδανικό για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Επιπλέον, η ίδια βιολογική αλόη βέρα χρησιμοποιείται για την παραγωγή χειροποίητων μαρμελάδων, εμπνευσμένων από παραδοσιακές συνταγές, με σύκο, βερίκοκο, ρόδι, φραγκόσυκο και άλλα.